Geen producten (0)

 

EXTRA SERVICE - mail ons uw vragen!

 
 

FEESTJE?!

 
Voor uw feest leveren wij graag de wijn. We geven u een korting en nemen achteraf niet geopende flessen terug. Zo kunt u zeker voldoende voorzien...
We kunnen ook gratis de nodige wijnglazen ontlenen (tot 280, in bakjes per 40 glazen van 19 cl). We beschikken ook over 60 grotere glazen en 80 glazen voor schuimwijn.

 
 

CADEAUBON

 
Wilt u iemand verrassen met een bijzonder origineel cadeau: we bieden ook cadeaubonnen met waarde naar keuze!

 

DEGUSTATIEAVOND BIJ U THUIS, IN UW VERENIGING,... of bij ons thuis...

 
U nodigt de mensen uit, wij brengen de wijn en de passende uitleg. We maken er een aangename culturele avond van met heel wat info omtrent de verschillende regio's van Portugal.  Minstens 8 personen. 
De avond is volledig vrijblijvend, we vragen wel een bijdrage in de kosten afhankelijk van het thema: standaard proefavond (komt gemiddeld op €15.00 pp, in afspraak volgens aanbod wijnen), upgrade proefavond (omtrent €25.00-... pp), specifieke streek (bijv. Alentejo of Douro), porto-proefavond,...

Echter: we doen géén opluistering van familie- of verjaardagsfeestjes: voorkeur voor wijnclubs of op zijn minst oprecht geïnteresseerde wijnliefhebbers.
 
Met ingang van 2020 zijn we logistiek ook een nieuw verhaal ingeslagen. Onze ruimte is niet langer een wijnwinkel... maar een heuse bodega geworden, een plaats waar alles draait rond de wijnbeleving: een degelijke en lange bar, zelfbediening van glazen, ingebouwde glas-spoel-faciliteiten, displays met info...      alles voor het maximale genot. Een degustatie van 6 - 14 personen kan dus makkelijk ook in onze eigen degustatieruimte georganiseerd worden.

=> mail vijblijvend naar vilanova@vilanova.be