Geen producten (0)

VILA NOVA:   ondernemingsnummer 0676.330.322   HR Kortrijk 150603

 

Even voorstellen


Márcia is van Portugal afkomstig, bijgevolg verblijven we vaak bij de familie in Portugal en kunnen we wel stellen dat we "doorzomerde" kenners van het land zijn... We hebben - met plezier - véééle wijn en porto geproefd, wijngaarden en producenten ter plaatse bezocht en bergen literatuur geraadpleegd.

Wij specialiseren ons uitsluitend in Portugese wijn, porto & olijfolie. Onze zaak is onze hobby, met in de eerste plaats liefde voor wijn en de Portugese cultuur! 
Wij geven graag advies en/of vertellen iets over het verhaal achter de wijn. Portugese wijn is flink in opmars. Nergens ter wereld hecht men evenveel belang aan traditie als aan innoverende techniek!

We zijn al meer dan 20 jaar actief  - 22 jaar om precies te zijn :)  - doorheen de jaren hebben we ons wat specifieker gericht op het beste uit de fles en ondermeer daarom is bag-in-box uit het gamma gegooid. We creëren met zorg stevige argumenten om tot bij ons te komen... 

 

Unieke PORTO-collectie: vintages, colheita's, ...


Op zoek naar een origineel geschenk op jaartal? We hebben een steeds groeiend en in België stilletjes aan zelfs uniek aanbod aan collectorsitems... Bij ons geen Sandeman, Offley of Royal Oporto maar merken die heel sterk inzetten op kwaliteit.

 

Bodega 2020

Met ingang van 2020 zijn we een nieuw verhaal ingeslagen. Onze ruimte is niet langer een wijnwinkel... maar een heuse bodega geworden, een plaats waar alles draait rond de wijnbeleving: een degelijke en lange bar, zelfbediening van glazen, ingebouwde glas-spoel-faciliteiten, displays met info...      alles voor het maximale genot. 

De lancering begin 2020 van een eigen VILA NOVA wijn als reeds lang voorbereid speciaal project, vormt de kers op de taart!

KLIK HIER VOOR INFO OPENINGSUREN 

 

Welkom! 

Catarina, Marcia, Filip, Ricardo

  in de Azoren!