Druiven werden volledig ontstoken en langzaam gefermenteerd met temperatuurregeling tot 27 ºC graden. Voorzichtig gefilterd voor het bottelen.
Productiezone: S. Joao de Pesqueira
Druiven:
Touriga Nacional
Touriga Franca
Sousão
Tinta Francisca
Oenologische analyse:
Kleur: cognackleur
Aroma's: nootachtig met tonen van gedroogd fruit zoals pruimen en vijgen.
In de mond zacht en benaderbaar met aroma's van donkere rozijnen vermengd met zoete karamel en toffee.
Fysisch-chemische analyse:
Alc. — 19,5% Acidity — 4,22(g/l pH — 3,43 RS — 99(g/l)
Bewaring in kelder: aanbevolen vochtigheidsgraad: 60/70% temperatuur: 14°C
Rijpingscurve: Tawny Port van 10 jaar is gebotteld klaar voor consumptie. Na opening blijven bewaren in koele omstandigheden en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
© 2022 www.vilanova.be - Powered by Shoppagina.nl