Druiven werden volledig ontstoken en langzaam gefermenteerd met temperatuurregeling tot 27 ºC graden. Voorzichtig gefilterd voor het bottelen.
Productiezone: S. Joao de Pesqueira
Druiven:
Touriga Nacional
Touriga Franca
Sousão
Tinta Francisca
Oenologische analyse:
Kleur: cognackleur
Aroma's: nootachtig met tonen van gedroogd fruit zoals pruimen en vijgen.
In de mond zacht en benaderbaar met aroma's van donkere rozijnen vermengd met zoete karamel en toffee.
Fysisch-chemische analyse:
Alc. — 19,5% Acidity — 4,22(g/l pH — 3,43 RS — 99(g/l)
Bewaring in kelder: aanbevolen vochtigheidsgraad: 60/70% temperatuur: 14°C
Rijpingscurve: Tawny Port van 10 jaar is gebotteld klaar voor consumptie. Na opening blijven bewaren in koele omstandigheden en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
info merk Valeira: https://www.quintadavaleira.com/
De 10 years op hun website met alle details:
© 2024 www.vilanova.be - Powered by Shoppagina.nl