Druiven worden ontpit en geplet en het sap wordt na slechts enkele uren gedecanteerd om de kleurextractie te beperken. De most wordt gedurende 10 dagen bij een zeer koele 15 ° C langzaam gefermenteerd om de verse smaken te behouden..
Productiezone: S. Joao de Pesqueira
Druiven:
Oenologische analyse:
Fysisch-chemische analyse:
Alc. — 19,5% Acidity — 3,61(g/l) pH — 3,76 RS — 99(g/l)
Bewaring in kelder: aanbevolen vochtigheidsgraad: 60/70% temperatuur: 14°C
Rijpingscurve: VALEIRA ROSE PORT is gebotteld klaar voor consumptie. Na opening blijven bewaren in koele omstandigheden en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
Licht gekoeld serveren!
Niet in stock. Nog even geduld, botteling verse lading in Portugal bezig, vanaf eind februari 2021 bij ons terug beschikbaar. Reserveer gerust reeds uw hoeveelheid, 10% korting op 6 flessen.
© 2021 www.vilanova.be - Powered by Shoppagina.nl