Geen producten (0)
 

VALEIRA ROSE PORT

€ 9,90
Omschrijving

VALEIRA ROSE PORT

Druiven worden ontpit en geplet en het sap wordt na slechts enkele uren gedecanteerd om de kleurextractie te beperken. De most wordt gedurende 10 dagen bij een zeer koele 15 ° C langzaam gefermenteerd om de verse smaken te behouden..

 

Productiezone: S. Joao de Pesqueira

Druiven:

  • Touriga Nacional (40%)
  • Touriga Franca (30%)
  • Tinta Francisca (30%)

Oenologische analyse:

  • Kleur: zacht kersenroze
  • Aroma's: zeer fris en fruitig aroma van aardbei en framboos.
  • Licht, fris en soepel, met aroma's van framboos, aardbei en tropisch fruit. Geweldige balans tussen zuurgraad en zoetheid met  elegante afdronk.

 

Fysisch-chemische analyse:
Alc. — 19,5%    Acidity — 3,61(g/l)    pH — 3,76     RS — 99(g/l)

Bewaring in kelder: aanbevolen vochtigheidsgraad: 60/70% temperatuur: 14°C

Rijpingscurve: VALEIRA ROSE PORT is gebotteld klaar voor consumptie. Na opening blijven bewaren in koele omstandigheden en binnen een maand of twee genieten voor de beste smaak.
Licht gekoeld serveren!

 

Reacties

Ook interessant